Koncernchef på langfart

Koncernchef Claus Jensen fra KNI har været på langfart sammen med sin kædedirektør Frederik Olsen. De har været rundt i landet for ved selvsyn af se og bedømme Pilersuisoqs butikker og Polaroils lagre i Grønland. Resultatet var opløftende.
Skrevet af Peter Troelsen
10. juli 2013 08:35

Det blev til godt 2500 km sørejse for de to topfolk fra KNI, men efter turen har de nu et detailkendskab til virksomhedens butikker og lagre, og har set de udfordringer og problemstillinger personalet arbejder med til hverdag.

-Vi beskæftiger godt 1.200 medarbejdere. De fleste i Pilersuisoqs butikker og ved Polaroils lagre med flydende brændstof på kysten. Med det nye strategiprojekt ”KNI mod 2016” er det vigtigt for os i ledelsen at skabe overblik ved at kende ”butikken” til mindste detalje. Vi står overfor betydelige investeringer i de kommende år. Da vi ikke har ubegrænsede ressourcer, skal vi sætte os ind i, hvor vi får mest ud af investeringerne i forhold til kunder, ejere og medarbejdere, siger Claus Jensen.

KNI-ledelsen har netop besøgt følgende byer og bygder:

Qeqertarsuaq, Niaqornat, Upernavik, Tasiusaq, Innaarsuit, Aappilattoq, Kangersuatsiaq, UpernavikKujalleq, Nuugaatsiaq, Illorsuit, Uummannaq, Saattut, Ukkusissat, Ikerasak, Saqqaq, Kitsissuarsuit, Qasigiannguit, Ikamiut og Kaangaatsiaq.

KNIs koncernchef har nu besøgt 45 butikker og lagre. Han har besøg hos de resterende butikker og lagre i Nordgrønland og i Østgrønland højt på listen over fremtidig rejseaktivitet.