Kommuneqarfik Sermersooq bød sin nye adm. direktør velkommen

Steffen Ulrich-Lynge er uddannet ingeniør og har bestridt flere betydende poster i Hjemmestyret og Selvstyret i de sidste 25 år. Steffen Ulrich-Lynge kommer senest fra en stilling som departementschef for Departementet for Boliger, Infrastruktur og Trafik.
Skrevet af Simon Uldum -
07. august 2013 05:50

Steffen Ulrich-Lynge blev budt velkommen af borgmester Asii Chemnitz Narup sammen med medarbejdere fra Paamiut, Tasiilaq, Ittoqqotoormiit, som deltog over videokonference i velkomstceremonien.

Asii sagde bl.a. i sin velkomsttale:

- Vi har set frem til denne dag, hvor Steffen Ulrich-Lynge tiltræder som administrerende direktør. Og vi ser frem til at fortsætte den spændende opbygning og udvikling af Kommuneqarfik Sermersooq med Steffen Ulrich-Lynge som administrerende direktør.

Steffen Ulrich-Lynge tydeligt berørt over den flotte velkomst og sagde:

- Jeg har virkelig glædet mig meget til at starte på jobbet. Jeg ved også, at der er store udfordringer forbundet med jobbet. Jeg glæder mig oprigtigt til at arbejde sammen med Jer i fælles bestræbelser på at nå de fastsatte mål for kommunen. Jeg ser også frem til at lære Kommunens bosteder bedre at kende og møde jer personligt. I den kommende tid vil jeg opstarte et strategiarbejde, som medtager visioner, missioner, fælles værdier og mål, som skal kobles med handlingsplaner.

Hver by havde forberedt et festligt indslag som velkomst til Steffen Ulrich Lynge. Og alle medarbejderne sang med på den kendte fællessang Ullaaq - på tværs af de geografiske afstande.