Kommunale topchefer træder tilbage

Kommunaldirektør i Kommuneqarfik Sermersooq Søren Hald Møller og udviklingsdirektør William Kriegel træder tilbage.
Skrevet af Noah Mølgaard
20. december 2012 08:26

Kommunaldirektør i Kommuneqarfik Sermersooq siden 15. januar 2011 Søren Hald Møller forlader sin post ved udgangen af januar 2013. Det skriver Kommuneqarfik Sermersooq på sin hjemmeside.

Han vil dog bidrage i forbindelse med trepartsforhandlingerne med London Mining i forbindelse med Isukasia projektet, hvor der skal indgåes en såkaldt IBA aftale mellem Selvstyret, Kommuneqarfik Sermersooq og London Mining.

- Den administrerende direktør har stået i spidsen for en krævende og nødvendig proces med at konsoliderer vores administrative og økonomiske processer. Ligeledes har han stået i spidsen for en ny og sammenhængende organisationsstruktur. Jeg er glad for, at Søren Hald Møller fortsat vil bidrage til at færdiggøre IBA aftalen med London Mining, siger borgmester Asii Chemnitz Narup.

Stine Johansen bliver konstitueret som kommunaldirektør.

Udviklingsdirektør William Kriegel fratræder sin stilling ved udgangen af 2012. Det bliver i et led i en større omstrukturering i kommunen.

Han har været ansat i det daværende Nuuk kommune i siden 1994, hvor han blev skoleinspektør i ASK. Han har siden arbejdet sig op til en stilling som udviklingsdirektør i Kommuneqarfik Sermersooq, der er kommunens største forvaltningsområde. Der har han været øverste chef for daginstitutioner, skoler, fritidsforvaltning og Piareersarfiit.