Kommentator udpegede Jakob Larsen som årets træner

GOG's grønlandske træner Jakob Larsen fik stor ros på direkte tv søndag, da TV2 sendte første semifinalekamp i den danske håndboldliga.
Skrevet af Martine Lind Krebs
28. april 2014 08:52

De to kommentatorer Thomas Kristensen og Bent Nygaard skulle sætte hver sit allstar hold, og Thomas Kristensen kårede Jakob Larsen til årets træner med ordene:

- Hvis der var nogen på forhånd der havde sagt at GOG skulle tvinge Skjern helt i knæ i kampen om semifinalepladsen, så var vi mange på forhånd, der havde rystet på hovedet. De opnår 9 point i slutspillet og taber kun 1 kamp. Det er fantastisk med et hold, der ikke er fyldt med store stjerner. Så Jakob Larsens arbejde har været fremragende.

Hans medkommentator var helt enig i denne vurdering, men valgte dog træneren fra klubben Sønderjyske, Morten Henriksen, som sin trænerfavorit.

- Jeg er selvfølgelig både glad og stolt og meget taknemlig for, at mit arbejde bliver påskønnet. Vi har i GOG haft en utrolig sæson. Vi har nogle drenge, der har villet det her og i hver eneste kamp troet på, at vi kunne vinde. Vi har også en utrolig god stab omkring holdet, som alle fortjener stor ros, siger Jakob Larsen til Sermitsiaq.AG.

Jakob Larsen har været træner i GOG i 2 år.