Kold, men sjov oplevelse

22 deltagere skiftes til at cykle og løbe, da organisationen Elite Sport Greenland afholdt Bike & Run i Nuuk. Download resultatet.
Skrevet af Noah Mølgaard
21. september 2011 11:02

En rute på 15 kilometer skulle tilbagelægges, hvor deltagerne skulle skiftes til at løbe og cykle. Der var to personer på hvert hold og konkurrencen sluttede som de fleste havde forventet.

Damernes vindere blev Team 80, der består af Maria Grødem og Aviaaja Karlshøj Poulsen, der havde brugt 1.25,39 timer på ruten.

Herrernes vindere blev Kim Godtfredsen og Morten Jørgen Heilmann, der havde brugt 1.05,27 timer, mens vinderne af mixhold blev Flemming Enequist og Hanne Nielsen, der havde brugt 1.26,18 timer.

- Det er første gang Elite Sport Greenland afholdt Bike & Run arrangement og alle kom sikkert i mål. Løbet blev en succes og løberne glæder sig allerede til næste løb, oplyser sekretariatschef i Elite Sport Greenland Lauritz Heilmann.

Det var en kold fornøjelse, hvor der ellers var sol under løbet. Men den kolde vind kunne ikke forhindre løbet i at blive afviklet.

Klik på linket for neden og download hele resultatet.