KNRs programudbud 1. halvår 2014

KNR ønsker at fremme det eksterne produktionsmiljø i Grønland. Derfor giver KNR eksterne producenter mulighed for at komme med programforslag til KNR’s programflade i TV og radio i 1. halvår 2014.
29. november 2013 10:11

KNR TV efterspørger programmer til programserien ’Nunatsinnit’ (fra vort land). Målgruppen er 20 til 45 år. Varighed pr. udsendelse er 27 minutter. Der er mulighed for produktion af enkelte udsendelser, men der er også mulighed for en samarbejdsaftale på flere udsendelser.

KNR TV efterspørger også en børneprogramserie, hvor børnene bliver underholdt på en sjov og lærerig måde. Målgruppen er børn i alderen 7 til 12 år. Varighed pr. udsendelse er 27 min. Antal programmer er op til programforslaget fra den eksterne producent.

KNR TV efterspørger yderligere en ungdomsprogramserie, hvor de unge bliver oplyst på en nyskabende, humoristisk og eksperimenterende måde. Målgruppen er unge i alderen 12 til 20 år. Varighed pr. udsendelse er 27 min. Antal programmer er op til programforslaget fra den eksterne producent.

TV programchef Jan Berg udtaler:

- KNR ønsker at fremme det eksterne produktionsmiljø i Grønland. Vi har omlagt vor produktion, så vi nu kan udlægge tv-produktioner for ca. 1,5 mio. kr. for 1. halvår i 2014.

Programforslag skal indeholde en udførlig programbeskrivelse, tidsplan og budget.

KNRs programudbud for 1. halvår 2014 samt krav til formater til eksterne producenter kan findes her på hjemmesiden.

KNR Radios programudbud bliver offentliggjort snarest muligt.