KNR-TV sender mindegudstjeneste for de norske terrorofre

Med sang, bøn og taler vil hele Danmark i dag mindes de dræbte i Norge. Og KNR-TV er allerede med, og transmitterer højtideligheden, der officielt begynder klokken 10.
Skrevet af Karsten Sommer
27. juli 2011 07:50

KNR-TV vil være med når Vor Frue Kirke i København her til formiddag, grønlandsk tid, danner ramme om en TV-transmitteret mindegudstjeneste.

Her vil både politikere, kongelige og repræsentanter for den norske ambassade i Danmark deltage. Blandt andre vil statsminister, Lars Løkke Rasmussen holde en mindetale for de dræbte.

Både danske og norske musikere med tilknytning til Danmark spiller i Vor Frue Kirke under mindegudstjenesten. Blandt andet skal de levere musikken til den norske anti-krigssang "Kringsatt af fiender", der bliver sunget af alle deltagende i fællesskab i kirken.

Hvis man vil se med, så tænd for dit TV nu. KNR viser allerede nu fra optakten til højtideligheden, samt selve mindegudstjenesten, der altså starter klokken 10.

Der flages iøvrigt på halv fra alle offentlige bygninger i Danmark og Grønland i dag. Det oplyser Justitsministeriet og Grønlands Repræsentation i Danmark.