KNR KNR skal have ny direktør

På et internt personalemøde d.d., oplyste KNR's nuværende direktør medarbejderne om, at stillingen som direktør for KNR bliver ledig fra den 1. maj 2015.
12. december 2014 15:34

– Jeg har sagt min stilling op, og er nu på vej hjem til Sisimiut og til familien efter et fantastisk spændende år i KNR og i Nuuk. Det har været meget udfordrende at deltage i udviklingen af KNR og jeg er mere end tilfreds med den udvikling vi har gennemlevet det sidste års tid, oplyser Søren Lennert Mortensen og fortsætter: – Min opgave var at skabe ro omkring KNR, sætte en ny retning og komme i gang med at udvikle programfladen.

Bestyrelsesformanden for KNR Nukaraq Eugenius udtaler: – Vi er virkelig kede af Søren Lennert Mortensens opsigelse. Han har sammen med medarbejderne på rekordtid sat en ny retning for KNR, og vi er meget tilfredse med den udvikling KNR har gennemgået på kort tid. Bestyrelsen er i samarbejde med Søren i gang med at søge en ny chef til KNR, og vi påregner at stillingen kan opslås allerede inden jul til besættelse snarest muligt.

– Jeg skal hjem til Sisimiut og mit tidligere liv som ejendomsmægler og konsulent. Og ikke mindst skal jeg igen være fritidsfisker og fanger, så vi igen kan få egen fangst på bordet, tilføjer direktøren og oplyser: – Vi har fundet vores indre styrke i KNR, og vi er i dag et godt TEAM med lyst og kraft til endnu mere udvikling. Jeg kommer til at savne KNR og medarbejderne, men vil glæde mig over alle de dejlige både radio og TV programmer, som sendes på KNRs kanaler. Også i fremtiden vil knr.gl være mit foretrukne første valg, når jeg søger nyheder her i Grønland.

 

På Bestyrelsens vegne

Nukaraq Eugenius
Bestyrelsesformand