KNR satser mere på de unge radiolyttere

KNR har købt en ny radiostation for at få fat i flere af de unge lyttere.

Det drejer sig om Voice of Greenland, hvis ejer, Claus Nissen, allerede er tilknyttet KNR. Og det bliver en kanal for de unge, fortæller KNR’s direktør Søren Lennert Mortensen.

- Der vil være nogle journalistisk bearbejdede produkter, som primært henvender sig til de unge.

- Så vil der være et tilbud til de unge om at høre vores timenyheder. Dem vil vi samsende på KNR-radio, fuldstændigt enslydende på den nye kanal. Så det bliver musik og programmer, vi laver rettet mod de unge, og så vil det være timenyheder i første omgang, siger Søren Lennert Mortensen.

 

Fokus på de unge

Direktøren forklarer, at grunden til, at KNR tager det utraditionelle skridt og investerer i en privat radiostation, er, at der hidtil ganske enkelt ikke har været nok tilbud til de unge.

- Vi har i lang tid har følt, at vi har svigtet vores unge lyttere. Vi vil gerne lave en ny radio, som i langt højere grad henvender sig til de unge. Så de kan få et sted, som er deres platform, og lave programmer og musik, som appellerer til dem. Det er det vi gerne vil, siger han

 

Allerede i luften

Så er spørgsmålet bare, hvorfor KNR køber en kanal i stedet for at starte sin egen.

- Det kunne vi have gjort. Vi har vurderet, at det her er hurtigere og faktisk også billigere. Så kan vi også starte fra dag et med at sende programmer og musik ud. Det simpelthen det, vi har valgt at gøre, siger KNR's direktør Søren Lennert Mortensen.

Voice of Greenland er en lokalradio, som sender i Nuuk. I resten af landet vil den kunne høres via streaming på internettet, men KNR arbejder på at få FM-signalet ud langs resten af kysten og ud på DVB-T-båndet sammen med de øvrige radio- og tv-signaler, så kanalen kan høres i hele landet.

Det er ikke oplyst, hvad radiokanalen Voice of Greenland koster.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt