KNR KNR Radio satser på live-format

KNR Radio tager nu et stort skridt for at sikre en moderne, effektiv og ikke mindst relevant sendeflade for nuværende og fremtidige lyttere. KNR Radio vil fremover producere indhold i et flow radio format. Det vil betyde flere live udsendelser, mere aktualitet og indhold fra hele landet.

Det handler om at udnytte radio’s grundlæggende kvaliteter og potentiale. Vi skal være tilstede i nuet og udnytte vores ressourcer bedst muligt, siger Masaana Egede som er Radiochef i KNR.

Lytterne vil i det nye år kunne høre en helt ny dagsflade med interessante, aktuelle og underholdene liveudsendelser. Allerede i efteråret vil flere programmer sende i flow radio formatet.

Lytternes ønsker

Ændringerne i KNR Radios sendeflade bliver blandt andet lavet på baggrund af seer-og lytterundersøgelsen fra 2015. Den viser at lytterne ønsker mere aktualitet og kultur i radioprogramfladen.

Med de ressourcer vi har til rådighed, er dette vejen til at nå vores mål og lytternes ønsker. Det er i tråd med vores strategiplan og Public Service kontrakt, siger direktør i KNR Karl-Henrik Simonsen.

Den nye sendeflade vil tilgodese alle aldersgrupper i befolkningen, både i forhold til programmer og musik. KNR Radio satser fortsat på et godt samarbejde med lokalradioerne langs kysten og de lokale korrespondenter i de forskellige byer og bygder.

Det er vigtigt at vi får alle med. Vi er en kulturbærende institution med et stort ansvar i forhold til vidensdeling, sprog og samfundsviden for alle aldersgrupper, siger direktør i KNR Karl-Henrik Simonsen.

 

For yderligere information kan spørgsmål rettes til direktør i KNR, Karl-Henrik Simonsen khs@knr.gl eller radiochef i KNR, Masaana Egede meg@knr.gl. Tlf. +299 36 15 00.

Kommentarer

Skriv til os

Kontakt KNR på formularen herunder, på info@knr.gl, eller til

KNR | Box 1007 | Issortartarfimmut 1A | 3900 Nuuk

 

Ring på (+299) 361500 | Fax. (+299) 361502

Skriv din email hvis du vil have svar. Vi tager dit privatliv alvorligt, og deler aldrig din email med 3. part
Type af henvendelse
Skriv din besked her