KNR Radio arrangerer stort løb til fordel for Nakuusa

KNR Radio’s populære morgen program Nunatta Nipaa arrangerer landets største velgørenhedsløb for at sætte fokus på seksuelle overgreb mod børn.
Foto © : KNR
10. maj 2017 13:51

Ved at deltage i løbet viser lytterne, at de er imod seksuelle overgreb og at de støtter Nakuusa’s forebyggelsesarbejde.

Sponsoratet til løbet afhænger af antallet af løbere. Bank Nordik har indvilget i at sponsorere løbet med fem kroner pr.løber med deltagere under 1.000 og tre kroner pr. løber med over 1.000 deltagere. Beløbet går ubeskåret til Nakuusa.

Frivillige lyttere

Nunatta Nipaa har allieret sig med lytterne og fundet frem til frivillige i samtlige byer og nogle bygder, og med lytternes frivillighed og Bank Nordiks sponsorat er det lykkedes at arrangere Grønlands største velgørenhedsløb.

De frivillige er lige fra garvede løbere, lokale ildsjæle, skoler som Maniitsumi Efterskoli og arbejdspladser som Politiet i Ilulissat.

- Det er nogle ekstremt skræmmende høje tal vi hører om når seksuelt misbrug omtales i medierne, derfor vil vi med løbet vise at vi ikke accepterer at vores børn bliver seksuelt misbrugt, siger journalist i Nunatta Nipaa Salome Hansen.

Alle lige fra spædbørn til ældre kan deltage i løbet/gåturen på 3 kilometer, det foregår lørdag den 13. Maj kl. 10.

Deltagerne kan skrives op ved start-stederne . Ruter og startsteder i de forkellige byer og bygder kan ses på Nunatta Nipaa’s Facebook-side. Nunatta Nipaa sender naturligvis live i din radio før, under og efter løbet.

For yderligere oplysninger kontakt: Journalist i KNR Radio, Salome Hansen på tlf.: 36 15 69.