KNR KNR fjerner banner-reklamer

KNR fjerner nu banner-reklamer på hjemmesiden knr.gl efter anmodning fra Departementet for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke. Det sker efter at Departementet for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke har vurderet at KNR ikke har lovhjemmel til at reklamere med banner-reklamer på hjemmesiden.
29. januar 2015 11:22

- Vi retter os selvfølgelig efter departementets anmodning, selvom vi ikke er helt enige i fortolkningen af loven, siger direktør for KNR, Søren Lennert Mortensen.

KNR´s rammer for hvilke medier og platforme der må reklameres på er bestemt af § 27 i Inatsisartut lov nr. 7 af 8.juni 2014 om radio- og tv-virksomhed.

Departementet for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke begrunder anmodningen med, at knr.gl ´s indhold ikke kan defineres som en “Programvirksomhed”.

KNR har løbende været i dialog med Departementet for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke om fortolkningen af denne lov.

- Mange af vores radio og TV programmer kan jo streames på hjemmesiden. Det har vi set som en programvirksomhed, siger Søren Lennert Mortensen og fortsætter:

- Det er selvfølgelig beklageligt for vores kunder, men vi retter os efter departementets anmodning, slutter Søren Lennert Mortensen.

Det er vigtigt at understrege, at dette ikke påvirker KNR´s øvrige reklameplatforme i både TV og radio.

For yderligere information, så kontakt direktør for KNR, Søren Lennert Mortensen på telefon: 36 15 00 eller på mail: smo@knr.gl