KNI giver eleverne specialbehandling

Handels- og servicevirksomheden KNI A/S har besøgt alle sine 87 elever på handelsskolerne i Nuuk og Qaqortoq, i et håb om at få flere af dem til at fuldføre uddannelserne, samtidig med, at besøgene også skulle give dem en større erhvervsevne.
22. oktober 2013 10:33

Uddannelseskonsulenterne Inger Eriksen og Rita Olsen Lennert har sammen med blandt andre HR chefen Käthe Franklin, udviklet elevuddannelserne.

- De 15 procent, der hidtil er faldet fra, har haft problemer med bl.a. sprog, med at møde til tiden eller været usikre i deres valg af uddannelse. Vi håber med de nye initiativer at kunne motivere flere til at gennemføre - ikke mindst for deres egen skyld, siger Käthe Franklin.

KNI har i alt 87 elever nu. Ud af dem, går 29 på Handelsskolen i Qaqortoq. Resten på handelsskolen i Nuuk. Og fra alle skoler, har der kun været positive tilbagemeldinger på besøgene.

- Lærerne på skolen fortæller, at eleverne glæder sig til vores besøg, og de betegner det som et kæmpehit. Det er tydeligt, at elevernes engagement stiger ved vores besøg, og det gavner under alle omstændigheder deres indsats rent skolemæssigt.

Konsulenterne brugte først en dag på at fortælle om virksomhedens strategiprogram, visioner og værdier. Den næste dag blev brugt enkeltvis med eleverne, skriver KNI A/S i en pressemeddelelse.