- Hvis de er utilfredse, så er de velkommen til at kontaktede organisation. Men de har ikke kontaktet os. De melder sig ud af KNAPK uden at klage. Vi fra organisation er meget overraskede over denne hændelse, siger Nikkulaat Jeremiassen.Foto: KNR

KNAPK genkender ikke kritikken fra rejefisker: Det kommer bag på os

I KNAPK ærger man sig over, at en gruppe rejefiskere har valgt at forlade organisationen. Rejefiskerne har ikke kontaktet KNAPK om at få hjælp, før de forlod organisationen.

Fredag kritiserede en af rejefiskerne den magtfulde fisker- og fangerorganisation, og sagde at han ikke oplevede at få den rigtige hjælp.

Det kom bag på formand Nikkulaat Jeremiassen.

- Det budskab kan jeg ikke genkende, siger formand for KNAPK, Nikkulaat Jeremiassen til KNR.

En af de rejefiskere, der har forladt KNAPK, er Hanseeraq Enoksen, der er direktør i fiskeriselskabet Angunnguaq A/S.

LÆS OGSÅ Hanseeraq melder sig ud af KNAPK efter 24 år: Jeg føler mig ensom

Han følte ikke, at KNAPK støttede ham nok, og derfor har han forladt organisationen efter 24 års medlemsskab.

Som noget nyt skal fiskerne fremover lave en elektronisk logbog, og her havde Hanseeraq håbet, at KNAPK havde rakt ud og hjulpet.

Han har dog ikke selv kontaktet organisationen.

- Hvis de er utilfredse, så er de velkommen til at kontaktede organisation. Men de har ikke kontaktet os. De melder sig ud af KNAPK uden at klage. Vi fra organisation er meget overraskede over denne hændelse, siger Nikkulaat Jeremiassen.

Rejefiskerne er velkommen til at vende tilbage

Han ærgrer sig over Hanseeraq Enoksens beslutning om at forlade KNAPK. Og skulle rejefiskerne skifte mening, er de velkommen tilbage:

- Dette er for mig som blev nyvalgt formand meget beklageligt. Selvom Hanseeraq allerede har meldt sig ud af organisationen, er han altid velkommen til at kontakte os igen når som helst,

Lød det fra formand for KNAPK, Nikkulaat Jeremiassen til KNR.

KNAPKs tidligere formand, Henrik Sandgreen, er blandt andre med til at stifte den nye organisation for rejefiskerne. Sandgreen mistede formandsposten til Jeremiassen ved seneste generalforsamling.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl