Foto: climategreenland.gl

Klimaportal opdateret og moderniseret

Vidste du, at klimaforandringerne får vandstanden til at falde omkring Grønland i fremtiden, selvom den stiger i resten af hverden? Så Grønland bliver større, mens nogle stillehavsøer vil forsvinde?

Lige meget om du vidste det eller ej, så er der nu en mulighed for at blive klogere på klima, drivhusgasser og smeltende is.

Departementet for Natur og Miljø har nemlig netop opdateret og moderniseret hjemmesiden Climate Greenland, der skal hjælpe alle med at blive klogere på klimaforandringerne.

Klimaportalen er både på grønlandsk, dansk og engelsk og har forskellige tilpasninger alt efter om man er borger, kommune, erhverv eller skal bruge portalen til undervisning.

Hjemmesiden skal blandt andet give overblik over de områder, hvor Grønland bliver berørt at det forandrede klima og hvad forskellige sektorer gør for at tilpasse sig forandringerne.

Herudover findes information om fremtidsscenarier for klimaet i Grønland, faktuelle oplysninger om Grønlands udledning af drivhusgasser og Grønlands internationale klimasamarbejde.

Der er også kontaktoplysninger til relevante personer og organisationer og andre relevante klimarelaterede hjemmesider.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!