Klædt på til Grønland

Hvert år tilbydes mange udenlandske tilflyttere fra især Danmark en ansættelse hos virksomheder eller offentlige institutioner i blandt andet Nuuk, helt uden en forudgående indføring i det grønlandske sprog eller kultur.
Skrevet af Mads Ullerup
06. juni 2013 10:50

Det skal der nu rettes op på, mener Jeanette Holding, der er partner i det nyetablerede vikar- og konsulenthus, 4 Dynamic Relations.

4 Dynamic Relations vil gerne bidrage til, at der skabes en større forståelse for kulturen, historien og ikke mindst en introduktion til, hvordan det grønlandske sprog kan være den bedste brobygger mellem udefrakommende og grønlændere, fremgår det af en pressemeddelelse fra vikar- og konsulenthuset.

- Ved at udbyde et kursus, der indeholder en introduktion til både historie, kultur og sprog, håber vi, at kurset kan give et udgangspunkt for at nye borgere får bedre muligheder gennem forståelse og indsigt til at opleve vores samfund og kultur, siger Jeanette Holding.

4 Dynamic Relations er etableret af Jeanette Holding og Inaluk Brandt. Udover at udbyde kurser, tilbyder virksomheden også konsulentydelse, vikaransættelser samt outplacement forløb, fremgår det af meddelelsen.