Julestemning i Kofoeds Skole

Ansatte i velfærdsforvaltningen i Kommuneqarfik Sermersooq startede i går deres sidste arbejdsdag inden jul med en solid morgenmad og julesange sunget af Kofoeds Skolens kor.
24. december 2016 12:14

De fleste elever fra Kofoeds Skolen benytter nemlig jævnligt velfærdsforvaltningens ansatte til hjælp og støtte i deres dagligdag.

- Derfor var det nærliggende, at sige tak for invitationen til at spise morgenmad sammen med Kommuneqarfik Sermersooqs forvaltning for Velfærd, under deres sidste husmøde inden jul, siger projektleder i Kofoeds Skolen, Gujo Thorsteinsson.

- Som tak for hjælp og støtte fra velfærdsforvaltningens ansatte i årets løb ønskede vi at synge julesalmer for dem. Og det var stort, siger Gujo Thorsteinsson.

Eleverne fra Kofoeds Skolen sang to julesalmer og sluttede af med Jonathan Motzfeldt’s populære julesang ’Annaassisoq tusartigut tamatta’.

- Velfærdforvaltningen har i forvejen et tæt samarbejde med Kofoeds Skolen og skolens kor har blandt andet været ude og synge på vores plejehjem i starten af december., siger direktør for forvaltningen, Grethe Nielsen, som på sit personales vegne siger tusind tak for en god oplevelse og ønsker alle en rigtig god jul.