Julekalender-vindere udpeget

NunaFonden har netop offentliggjort vinderen af julekalenderkonkurrencen.
Skrevet af Karsten Sommer
19. maj 2010 12:48

Tidligere i år udskrev NunaFonden en åben konkurrence for at lokke gode ideer frem til en TV-julekalender. I alt 8 forslag dystede mod hinanden, og i går var Nuna Fondens bedømmelseskomité i julehumør og fandt en vinder af konkurrencen.

Bedømmelseskomiteen pegede enstemmigt på et forslag indsendt af en gruppe på 3 - Maria Motzfeldt, Lars F. Andersen og Christian Fleischer Rex.

Nuna Fonden fremhæver det vindende forslag som fyldt med en optimistiskisk og lys stemning, der sætter forventningens glæde til julen i højsædet.

- Der er ihvertfald en nissepige med, der kan trylle og masser af julehygge og sjove effekter, fortæller en af julekalenderens bagmænd, Christian Fleischer Rex, der dog ikke vil røbe flere detaljer fra den kommende julekalender.

- Nu skal vi igang med at lave manuskriptet til de 24 udsendelser helt klar. Men jeg tror at de yngste seere kan glæde sig, og så håber vi også at resten af familien vil have lyst til at følge med, siger Christian Fleischer Rex.

Maria Motzfeldt, Lars F. Andersen og Christian Fleischer Rex står til daglig bag produktionsselskabet Deluxus Studio, og de vil selv stå for indspilningen af årets julekalender.

Nuna Fonden financierer produktionen, og KNR-TV sender de 24 afsnit, første gang onsdag den 1. december.