Jehovas Vidner holder stævne i Sisimiut

Jehovas Vidner fra hele Grønland har sat hinanden stævne i Sisimiut i weekenden 27. – 29. juli. Under temaet ”Vogt dit hjerte” bliver Bibelen udforsket og diskuteret. Alle er velkomne til at kigge indenfor, og få hørt Jehovas Vidners tolkning af Guds ord.
Skrevet af Peter Troelsen
11. juli 2012 09:46

Over hele kloden er der mellem 7 og 8 millioner Jehovas Vidner og man håber på at se ca. 200 mennesker til stævnet, der afholdes i Taseralik, Sisimiut.

-Mange mennesker siger, at de følger deres hjerte i deres afgørelser her i livet, men hjertet kan bedrage. Derfor anbefaler vi, at man også har hovedet med, når man tager beslutninger af afgørende betydning. Blandt andet det, kan man blive klogere på under vores stævne sidst på måneden. I år har vi valgt at afholde stævnet i Sisimiut efter mange år i Nuuk, og vi håber på at befolkningen i byen vil kigge indenfor, for at høre mere om Guds ord, fortæller Thomas Bohnfeldt fra Jehovas Vidners informationsafdeling.

I Grønland er der små 200 Jehovas Vidner og omkring halvdelen af den er indfødte grønlændere. Man har mærket en stor interesse for at høre mere om Jehovas Vidner, og medlemmerne er ofte på besøg hos folk, der overvejer at blive vidner.

-Vi stiller store krav til vores medlemmer, og vi håber at eventuelle interesserede vil deltage i vores stævne i Sisimiut, hvor der er omkring 50 foredrag og aktiviteter. Vi står klar til at vejlede eventuelt nye vidner, men man behøver ikke at være bange for at vi vil kaste os over eventuelt nye interesserede. Vores mål med stævnet er at samle Jehovas Vidner fra hele landet og sammen læse i Bibelen for at lære at forstå Guds ord, siger Thomas Bohnfeldt, der tilføjer, at der er gratis adgang hele weekenden.