Jazz i Det Grønlandske Hus

For første gang deltager Det Grønlandske Hus i København i Copenhagen Jazz Festival. Det sker fredag, hvor Pele Møller Band spiller. Koncerten starter 16.00 og bagefter er der mulighed for at stifte bekendtskab med den glimrende grønlandske gourmetret rensdyrsteg.
Skrevet af Peter Troelsen
04. juli 2012 08:48

For første gang i festivalens historie er der grønlandsk jazz på programmet hos Copenhagen Jazz Festival. Det Grønlandske Hus i Løvstræde i København har i samarbejde med festivalen kastet sig ud i rollen som koncertarrangører.

-Vi håber på, at et arrangement som dette kan være med til at styrke vores synlighed i det københavnske kulturlandskab. Da vi fik en henvendelse fra Pele Møller, var i straks med på ideen, og vi regner med, at vi kan få promoveret vores aktiviteter gennem deltagelsen i så stor en begivenhed som Copenhagen Jazz Festival, fortæller Søren Thalund fra kultur- og informationsafdelingen i Det Grønlandske Hus.

Der er jævnligt kulturarrangementer i huset, hvor blandt andet Simon Lynge for nyligt har aflagt besøg, og den ugentlige fællesspisning er i sommerperioden blevet udvidet til to gange om ugen.

-Forsalget til koncerten med Pele Møller Band er gået glimrende, men vi har da plads til lidt flere gæster. Det har hovedsageligt været herboende grønlændere, der har købt billet, men vi satser da også på, at en del af det københavnske jazzpublikum kommer ind og oplever toppen af grønlandsk jazzmusik, fastslår Søren Thalund.

Læs mere om Det Grønlandske Hus: www.sumut.dk

Læse mere om Copenhagen Jazz Festival her: jazz.dk