KNR Jacob Abelsen er ansat som ny KNR direktør

Jacob Abelsen er ansat som ny KNR direktør pr. 1. maj 2015 Bestyrelsen for KNR har med virkning fra den 1. maj 2015 ansat Jacob Abelsen som public service stationens nye direktør.
20. marts 2015 09:18

Jacob kommer fra en stilling som afdelingsleder i Departementet for Bolig, Byggeri og Infrastruktur og er oprindelig bankuddannet i Grønlandsbanken.

– Vi har i bestyrelsen peget på Jacob Abelsen som KNR's nye direktør og glæder os til at samarbejde med ham om at fortsætte udviklingen af KNR, oplyser KNR's bestyrelsesformand Nukaraq Eugenius og fortsætter: – Vi har nået mange gode resultater i den seneste års tid, og vi vil sammen med Jacob Abelsen fortsætte med at udvikle KNR i henhold til den lagte strategiplan.

KNR's nuværende direktør Søren Lennert Mortensen forlader posten efter 1½ år i den varme direktørstol og vil igen hellige sig sin og ægtefællens private ejendomsmæglervirksomhed.

– Vi ønsker Jacob hjertelig velkommen til KNR og siger farvel og tak til Søren, som har opnået flotte resultater i sin korte KNR-tid, slutter Nukaraq Eugenius.

 

Nukaraq Eugenius
Bestyrelsesformand for KNR