Ivalo Egede forlader KNR

Efter eget ønske fratræder direktøren for KNR Ivalo Egede med omgående virkning. Vicedirektør Jan Berg vil varetage jobbet som direktør på KNR indtil bestyrelsen har fundet Ivalo Egedes afløser.

- Efter fire år i KNR er det i 2012 lykkedes at vende økonomien, så vi ikke længere har røde tal på bundlinjen. Det er en vigtig milepæl for KNR, og i den forbindelse har jeg valgt at give stafetten videre og søge nye udfordringer. Det er mit inderlige håb, at der nu arbejdes med at finde de fremadrettede løsninger, der er de rigtige for KNR. KNR er en vigtig institution, der fortjener de bedst mulige arbejdsvilkår, og det er mit håb at institutionen fortsat vil have en hovedrolle som demokratisk og kulturbærende institution i udviklingen af det grønlandske samfund, siger Ivalo Egede.

KNR’s årsregnskab bliver offentliggjort i forbindelse med næste møde i bestyrelsen i marts måned.

- Jeg ønsker alle medarbejderne og bestyrelsen i KNR al mulig god vind fremover, og jeg takker for den tillid bestyrelsen har vist mig igennem de sidste fire år. Jeg glæder mig til at følge udviklingen i KNR, slutter Ivalo Egede.

KNRs bestyrelsesformand, Hans Peter Poulsen udtaler:

- Jeg har desværre modtaget Ivalo Egedes opsigelse. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at hun stadig nyder bestyrelsens tillid, og at vi er kede af at miste hende. Ivalo Egede har stået i spidsen for en række effektiviseringer af arbejdsprocesserne i KNR, og ikke mindst har hun har beskrevet de rammevilkår, der er nødvendige for at public service stationen kan levere kvalitetsprodukter indenfor nyheder, oplysning, underholdning og kritisk journalistik.

Bestyrelsesformanden siger videre:

- Vi vil i bestyrelsen benytte denne lejlighed til at sætte et fremadrettet strategiarbejde i gang, og få sat kursen for den næste periode i KNR. Dernæst skal der aftales en ny public servicekontrakt med ejerne. Vi har mange vigtige opgaver foran os, og det bliver en spændende proces at finde den rigtige person til at lede KNR fremover. Det ser vi i bestyrelsen frem til. Vicedirektør og programchef i TV Jan Berg vil fra nu af fungere som direktør, indtil der er udpeget en ny.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt