Ingen vandforsyning i Alluitsup Paa i nat

En vigtig meddelelse fra Nukissiorfiit til beboerne i Alluitsup Paa. Der lukkes nemlig ned for vandforsyningen fra kl. 23.00 i aften og frem til kl. 8.00 i morgen tidlig. Lukningen skyldes, at hele vandledningsnettet skal renses efter, at der har været sendt ufiltreret vand ud til forbrugerne i Alluitsup Paa på grund af et defekt filter. Skaden er nu rettet. Men af sundhedsmæssige og hygiejniske grunde skal hele nettet nu skylles igennem med rent vand tilsat rensemiddel. Og dét rensemiddel er - understreger Nukissiorfiit aggressivt og sundhedsskadeligt. Og det betyder, at der absolut ikke må drikkes vand hanen, mens renseprocessen står på.
21. juli 2012 13:21

Og dét rensemiddel er - understreger Nukissiorfiit aggressivt og sundhedsskadeligt. Og det betyder, at der absolut ikke må drikkes vand hanen, mens renseprocessen står på. Og det betyder samtidig, at forbrugerne - der er tilsluttet trykvand - skal skylle deres egen stikledning i mindst 10 minutter, når vandværket genoptager den normale drift i morgen kl. 8.

Altså til alle forbrugere med trykvand i Alluitsup Paa: Hold Jer vandhanerne fra kl. 23.00 i aften og frem til kl. 8 i morgen tidlig. Og husk så, at lade vandet løbe i mindst 10 minutter, inden i drikker det.

Og skal vi iøvrigt hilse fra Nukissiorfiit og siger, at skulle nogen få akut brug for vand, mens vandledningsnettet er lukket, så vil energitjenestens vandvogn være parkeret ved vandværket i Alluitsup Paa.