Ingen interesse for gratis motion

Qaasuitsup Kommunia kom med et tilbud til førtidspensionister og folk over 50 år gratis adgang til tre livsstilscafeer og ét motionstilbud. Arrangementet blev aflyst på grund af ingen tilmeldinger.
Skrevet af Per Andersen
13. oktober 2011 07:37

Umiddelbart lød det ellers som et godt tilbud, men ingen har meldt sig til gratis motion som Qaasuitsup kommunia sammen med forebyggelseskonsulenten havde tilbudt til Ilulissat-borgere, for at fremme livskvaliteten.

- Desværre har der ikke været nogen som har vist interesse. Vi har sågar hængt opslag i byen, samt til relevante foreninger i byen, men uden held, siger Katrina Mathiesen som er forebyggelseskonsulent i Qaasuitsup Kommunia til KNR.gl

Arrangementet som skulle vare omkring to måneder, skulle havde været blevet afviklet i kulturhuset Serrmermiut og i motionscenteret i Ilulissat Hallen.

Emnerne under det to måneders forløb skulle havde været: Kostvejledning til de ældre, rygning og rygestop og motion med en fitnessinstruktør.

Og gangbesværligheden kan ikke bruges som undskyldning for ikke at deltage. For Qaasuitsup Kommunia har tilbudt gangbesværede at hente dem med handicapbusserne.

Qaasuitsup Kommunia vil prøve med et nyt tilbud, inden året er omme.