Ingen grønlandsk model fundet

Der bliver ikke en grønlandsk model, der repræsenterer Grønland ved den omdiskuterede Miss Civilization-konkurrence.
Skrevet af Mads Lynge
26. maj 2010 05:33

Modelbooker Peter Hadward havde ellers åbnet for muligheden og en Facebook-gruppe havde indsendt en stribe billeder af grønlandske skønheder, men billederne lever ikke op til de international krav, siger Peter Hadward nu. Dermed bliver det stadig en dansker, der repræsenterer Grønland.

Efter at en Facebook-gruppe tog initiativ til at finde en mulig grønlandsk deltager til Miss Civilisation Of The World, gav modelbooker Peter Hadward umiddelbart gruppen mulighed for at indsende billeder med potentielle kandidater. Men de billeder han modtog kan ikke bruges, for ingen af modellerne er fotograferet på alle de måder arrangørerne forlanger for at udtage dem siger han:

- For hver pige skal han sende mig et billede af hende med bikini på, med aftenkjole og et portrætbillede. Derudover skal pigens højde oplyses samt størrelsen på hendes tøj. Det skal så sendes videre til organisationen. Det er ikke mig, der skal tage den endelige beslutning. Hvis de kan lide fotoet, accepterer de hende, siger Peter Hadward.

Han lover at Grønland får en grønlandsk repræsentant ved den næste konkurrence:

- I fremtiden kan vi helt sikkert finde en, som kan repræsenterer Grønland, siger modelmanageren Peter Hadward.