Indsamling på kysten

Røde Kors arrangerer den 31. januar indsamling til fordel for jordskælvsofrene flere steder på kysten. I Nuuk kan man også donere penge i forbindelse med Kulturnatten.
22. januar 2010 16:18

I morgen under Kulturnatten i Nuuk bliver det muligt at donere til Haiti. Flere af Kulturnattens aktører har nemlig sagt ja til at indsamle penge, blandt andre svømmehallen Malik, Air Greenland, Naturinstituttet, Politi- og Brandstationen og mange mange flere. Genbrugsbuttiken er åben frem til klokken 22, og her går hele omsætningen til Haiti.

På grund af indsamlingen under Kulturnatten, kommer der ikke en husstandsindsamling i Nuuk. Det gør der til gengæld i flere andre byer på kysten, nemlig Qaqortoq, Narsaq, Narsarssuaq, Sisimiut, Ilulissat og Qasigiannguit - og det bliver den 31. januar, at Røde Kors her går rundt med indsamlingsbøsserne.

Derudover kan man donere penge ved at ringe til Røde Kors. Man skal ringe 163 for at donere 25 kroner, 166 for 50 kroner eller 169 for at donere 100 kroner. Derudover kan man også donere via banken, og kontonummeret er 6471-800-8008.