Imak: Palle, tag en måneds praktik i folkeskolen

Skrevet af Naimah Hussain
29. marts 2011 05:19

IMAK indikerer, at Palle Christiansens udtalelser om folkeskolen tyder på, at han mangler indsigt:

- At man bliver Naalakkersuisoq for Uddannelse er ikke ensbetydende med, at man ved alt om folkeskolen, lyder det således fra IMAK-formanden, Sivso Dorph, der derfor kommer med en noget alternativ opfordring til Palle Christiansen:

-Palle Christiansen, tag en måneds praktik i folkeskolen, så vi kan få en gensidig forståelse for hinandens synspunkter, når vi snakker om folkeskolen, lyder det.

Den opfordring kommer efter Palle Christiansen af flere omgange, siden han blev udnævnt som Naalakkersuisoq for Uddannelse, har opfordret til dialog om folkeskolen og ændringer på området. Palle Christiansen har blandt andet fremhævet, at lærerne bruger for meget tid på møder, hvilket ikke faldt i god jord hos lærerne.

Og i går sagde Palle Christiansen:

- Skolen er til for børnene, og jeg vil derfor på det kraftigste opfordre IMAK til at indgå i en åben og fremadrettet dialog om vores børns fremtid.

Men den dialog er udeblevet, fordi IMAK har mødt lukkede døre, lyder det fra Sivso Dorph:

-IMAK skal kraftigt opfordre Palle Christiansen til at undersøge, hvor mange gange IMAK har henvendt sig til Naalakkersuisut og Inatsisartut for at få en åben og fremadrettet dialog.
Deres tidligere henvendelser er simpelthen forblevet ubesvarede, siger han.