Ildebefindende forsinker atlantfly

Air Greenlands flyvninger mellem København og Kangerlussuaq er i dag forsinket. Atlantflyets landing ventes halvanden time senere end forventet.
Skrevet af Najaaraq Egede
09. december 2010 08:46

Torsdag skal der flyves med indlejet Boeing 757. Flyet var ellers klar til afgang, var blevet de-icet, passagererne om bord og klar til at lette, da en passager pludselig blev syg. Flyet måtte returnere til gaten, for at passagereren kunne komme af, og så skal flyet af sikkerhedsgrunde de-ices igen. Det er der på grund af store mængder sne i København lang ventetid på, så i skrivende stund kender Air Greenland ikke den nye afgangstid fra København.

Flyet, der skulle være afgået fra København kl 9 dansk tid, er netop i gang med afisning for anden gang, og det er endnu uklart præcis hvornår afgang kan forventes.

På airgreenland.gl står der, at flyet skulle være ankommet til Kangerlussuaq kl. 13, men der er nu lagt op til halvanden times forsinkelse med forventet ankomst nu ved halv tre-tiden. Og det returnerer til København ved halv fire-tiden.

Indtil videre gennemføres morgenens indenrigsprogram som planlagt, men der vil også her forekomme forsinkelser senere på dagen som følge af atlantmaskinens forsinkede ankomst.

Passagerer og pårørende kan holde sig opdaterede om de aktuelle tider på www.airgreenland.gl.