Maligassiuisut Showet bliver holdt i Katuaq i Nuuk og vil blive tv-transmitteret direkte. Arkivfoto fra et tidligere show.Foto: GIF

Idrættens og sundhedens forbilleder bliver fejret på lørdag

KNR TV sender direkte lørdag aften, når ildsjæle og forbilleder inden for idræt og sundhed bliver hyldet ved Maligassiuisut Show.

I morgen aften byder Maren-Louise Poulsen og Angajo Lennert Sandgreen velkommen til et show, hvor landets ildsjæle og forbilleder indenfor idræt og sundhed vil blive hyldet med underholdning af blandt andet Mike Thomsen, Jim Milne og Josef Josefsen.

Priser:

  • Paarisa kårer vinderne af konkurrencen om at fremme fysisk aktivitet, og uddeler priser til Årets Aktive Skole, Årets Aktive Arbejdsplads og Årets Aktive i Samfundet.
  • Grønlands Idrætsforbund uddeler i samarbejde med Faxe Kondi legater til Årets Idrætsperson, Årets Træner og Årets Leder.
  • Elite Sport Greenland uddeler i samarbejde med Grønlandsbanken og SparInvest prisen for Årets Elitepræstation og Årets Talentudviklingspris.
  • Grønlands Idrætsforbund og Danske Spil uddeler igen i år Fællesskabsprisen til årets idrætsfællesskab. Der er i år 11 kandidater til prisen.
  • Desuden uddeler Grønlands Idrætsforbund i år en ny pris: Årets Hold.

Det årlige Maligassiuisut Show med hyldest til sportens verden bliver nemlig for femte gang holdt lørdag aften i Katuaq i Nuuk, hvor KNR TV vil sende direkte fra showet.

Her vil Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland hylde ildsjæle og forbilleder inden for idræt og sundhed.

LÆS OGSÅ Show fejrer idrætten med flere priser

Ifølge Paarisa og Grønlands Idrætsforbund vil showet markere afslutningen på Qilusa Festival, som har budt på en hel uge med masser af bevægelse for borgerne i Nuuk.

- Maligassiuisut Show handler om at fremhæve, fejre og hylde de mennesker, som gør en forskel indenfor idræt og sundhed, og som kan være til inspiration for os alle, skriver Paarisa og Grønlands Idrætsforbund i en fællespressemeddelse.

KNR TV sender live fra showet lørdag aften fra klokken 20.00 til klokken 21.30

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt