Idrættens og sundhedens forbilleder bliver fejret på lørdag

KNR TV sender direkte lørdag aften, når ildsjæle og forbilleder inden for idræt og sundhed bliver hyldet ved Maligassiuisut Show.
Maligassiuisut Showet bliver holdt i Katuaq i Nuuk og vil blive tv-transmitteret direkte. Arkivfoto fra et tidligere show. Foto © : GIF
Skrevet af Kathrine Kruse
15. november 2019 15:59

I morgen aften byder Maren-Louise Poulsen og Angajo Lennert Sandgreen velkommen til et show, hvor landets ildsjæle og forbilleder indenfor idræt og sundhed vil blive hyldet med underholdning af blandt andet Mike Thomsen, Jim Milne og Josef Josefsen.

Priser:

  • Paarisa kårer vinderne af konkurrencen om at fremme fysisk aktivitet, og uddeler priser til Årets Aktive Skole, Årets Aktive Arbejdsplads og Årets Aktive i Samfundet.
  • Grønlands Idrætsforbund uddeler i samarbejde med Faxe Kondi legater til Årets Idrætsperson, Årets Træner og Årets Leder.
  • Elite Sport Greenland uddeler i samarbejde med Grønlandsbanken og SparInvest prisen for Årets Elitepræstation og Årets Talentudviklingspris.
  • Grønlands Idrætsforbund og Danske Spil uddeler igen i år Fællesskabsprisen til årets idrætsfællesskab. Der er i år 11 kandidater til prisen.
  • Desuden uddeler Grønlands Idrætsforbund i år en ny pris: Årets Hold.

Det årlige Maligassiuisut Show med hyldest til sportens verden bliver nemlig for femte gang holdt lørdag aften i Katuaq i Nuuk, hvor KNR TV vil sende direkte fra showet.

Her vil Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland hylde ildsjæle og forbilleder inden for idræt og sundhed.

LÆS OGSÅ Show fejrer idrætten med flere priser

Ifølge Paarisa og Grønlands Idrætsforbund vil showet markere afslutningen på Qilusa Festival, som har budt på en hel uge med masser af bevægelse for borgerne i Nuuk.

- Maligassiuisut Show handler om at fremhæve, fejre og hylde de mennesker, som gør en forskel indenfor idræt og sundhed, og som kan være til inspiration for os alle, skriver Paarisa og Grønlands Idrætsforbund i en fællespressemeddelse.

KNR TV sender live fra showet lørdag aften fra klokken 20.00 til klokken 21.30