Hvor bliver forældrene af?

Tasersuup atuarfia i Qaqortoq efterlyser forældre engagement i bestræbelserne på at opfylde Atuarfitsialaks målsætninger.
Skrevet af Noah Mølgaard
17. december 2010 08:09

Forældrenes engagement i børnenes skolegang er ligeså vigtig som den undervisning skolen giver børnene.

Den melding kommer fra skolebestyrelsen i Tasersuup atuarfia i Qaqortoq, der efterlyser forældre engagement og det er ikke kun skolen i Qaqortoq, der har det problem.

- Alle skoler har problemer med manglende forældreengagement; alle skoler slås med økonomien; alle skoler mangler uddannede lærer til at beklæde alle normerede stillinger og vi kunne skrive mange, mange ting her

som var fælles problemer, skriver formanden for skolebestyrelsen i Tasersuup atuarfia Alibak Hard i den nye udgave af lokalavisen Kujataamiu.

Folkeskolen formål er beskrevet i landstingsforordningen fra 2008, hvor skolen og hjemmet i samarbejde skal have tæt samarbejde om barnets udvikling.

- Derfor skal vi bede alle forældre til skolebørn om at tage ansvar for at deres børn lærer noget. Mød op på skolen og diskuter. Kom til alle de arrangementer som skolen afholder og tag gerne dit barn med, lyder opfordringen fra Alibak Hard.