Hvem var det nu Grønland spillede imod

Den politiske ansvarlige for idræt fulgte de grønlandske sportsfolk på Isle of Wight. Men hvem de spillede imod kom der vist ikke helt styr på.
Skrevet af Noah Mølgaard
05. juli 2011 12:22

Medlem af Naalakkersuisut for kultur Mimi Karlsen fra Inuit Ataqatigiit heppede på de grønlandske sportsfolk under Island Games. Det har været en stor oplevelse for hende, hvor hun blandt andet så fodboldpigernes bronzekamp.

Mimi Karlsen skriver i sin pressemeddelelse, at de grønlandske fodboldpiger vandt over Jersey i bronzekampen. Men det var faktisk Western Isle også kaldet De ydre Hebrider, som de grønlandske fodboldpiger vandt over med 1-0.

Men  selvom der ikke kom helt styr på Grønlands modstandere, så fik Mimi Karlsen gode indtryk af de grønlandske sportsfolk.

- Jeg oplevede en masse engagerede unge, som er dygtige til deres sport. Det er glædeligt at se, at vi har en masse glade og sunde unge mennesker i vores land, som får god støtte fra familien og stor glæde af de idrætstilbud, som foreninger og frivillige i lokalsamfundene skaber. Island Games er et vellykket eksempel på, hvordan sport kan bringe folk sammen og skabe venskaber for livet,siger Mimi Karlsen.