Holger Sivertsen er død 74 år gammel

Tidligere borgmester i daværende Ilulissat Kommuneat, Holger Sivertsen, er død i en alder af 74 år i dag den 4. juli. Holger Sivertsen var borgmester i perioden 1975-1983.
Skrevet af Najaaraq Egede
04. juli 2011 15:02

Qaasuitsup Kommunia skriver mindeord, med følgende ordlyd:

"Holger Sivertsen var medlem i kommunalbestyrelsen under Ilulissat Kommuneat i perioden 1971-2001, og var i løbet af denne periode også i en årrække medlem af bestyrelsen for KANUKOKA.

Udover sit medlemskab af kommunalbestyrelsen repræsenterede Holger Sivertsen partiet Atassut i Landstinget i to valgperioder fra 1984.

Tidligere borgmester i Ilulissat Kommuniat, Ole Dorph, Siumut, siger om Holger Sivertsen:

- Holger Sivertsen var en åben og imødekommende person, med mange sjove historier at fortæller, og en musikalsk person, der især holdt af at spille på harmonika.

Borgmester, Qaasuitsup Kommunia, Jess Svane, Siumut:

- Langt tid efter hans aktive politiske arbejde var stoppet holdt Holger Sivertsen af at komme forbi Rådhuset og herigennem give udtryk for sin fortsatte interesse for det politiske liv og udvikling. Jeg har noteret mig, at han havde stor respekt for at der er forskellige politiske holdninger, og var dermed også på det område et forbillede for mange.

Ære være hans minde.

Med venlig hilsen

Qaasuitsup Kommunia"