Holder jul for børnene

Foreningen Nanubørn har netop modtaget 50.000 kroner fra den danske Bikubenfonden, der i år har øget deres årlige bevilling til julehjælp til økonomisk trængte familier og andre udsatte grupper i Danmark og Grønland.
Skrevet af Karsten Sommer
09. december 2010 06:43

Pengene vil gå til afholdelse af julearrangementer i 11 byer og bygder her i landet, fortæller Krissie Winberg fra Nanu Børn.

Det er tredie år i træk at Nanubørn gennemfører deres populære julearrangementer.

I Nuuk er det forsamlingshuset der lægger lokaler til hele tre dages julefest for børnene, både den 23, 24 og 25 december. Der bliver både bagt, lavet god mad, vist tegnefilm, og på selve juleaften har Nanubørn ovenikøbet en aftale med julemanden.

Nanubørns samarbejdspartenere, blandt andet sundhedsplejersker og miljøarbejdere rundt omkring i landet, sikrer i år ligeledes julearrangementer og gaver til børnene i Nanortaklik, Narsaq, Qaqortoq,, Tasiilaq, Illoqqortoormiut, samt i Qaanaaq samt tilhørende bygder Savissivik, Siorarpaluk og Qeqertat.

Nanubørn håber at deres populære arrangementer breder sig til andre byer og bygder i de kommende år, fortæller Krissie Winberg.