Her er badminton landsholdet

Forberedelserne til sommerens Island Games er nu for alvor gået igang. Begge grønlandsmestre i single er udtaget. Se navnene på landsholdet.
Skrevet af Noah Mølgaard
29. april 2011 07:38

Landstræner Bjarne Nielsen har valgt at satse på ungdommen i forbindelse med udtagelsen af landsholdet til Island Games, der åbnes den 25. juni i Isle of Wight.

Veteranerne Mininnguaq Kleist fra B-67 og Juliane Brønlund fra JBF har været inde i billedet, da de begge fik medaljer. Men valget faldt på yngre spillere.

- Jeg har valgt at satse på yngre kræfter, så vi også til de kommende Island Games har et slagkraftigt hold, der kan blande sig i kampen om medaljerne, siger landstræner Bjarne Nielsen til KNR.

Han måtte dog se bort fra Grønlands bedste spille Mille Kongstad, der måtte melde afbud til GM på grund af en skade og hun bliver desværre ikke klar til Island Games. Den dygtige spiller fra Qaqortoq, der nu spiller i Danmark nåede ellers frem til finalen ved sidste Island Games for snart to år siden, hvor hun tabte til Færøernes Sigrun Schmidt.

- Det giver dog muligheden for andre spillere, og det har været dejligt at se, hvor meget der er blevet kæmpet om medaljerne til dette års GM. Vi har allerede startet forberedelserne, idet vi havde den første samling søndag den 24. april, fortæller Bjarne Nielsen.

Her er de udtagne spillere:
Damer:
Anja Skov Kjeldsen, B-67
Hedvig Broberg, SPQ
Ivalo Olsen, B-67
Sara Lindskov Jacobsen, B-67
Susanne Wahlbom, B-67
Reserve: Juliane Brøndlund, JBF

Herrer:
Bror Madsen, JBF
Frederik Elsner, B-67
Jens Frederik Nielsen, B-67
Mads Nyvold, B-67
Taatsi Pedersen, B-67
Reserve: Mininnguaq Kleist, B-67