Heldig lottospiller fra Sisimiut kan nu kalde sig mangemillionær

En borger fra Sisimiut kan se frem til en ekstra god weekend, efter vedkommende i går vandt den store lottogevinst på en kupon købt i Brugseneeraq Kussangasoq.
Der var en gevinst på otte millioner kroner på en lottokupon solgt i Brugseneeraq i Sisimiut.
08. september 2024 13:36

En heldig Lotto-spiller fra Sisimiut kan fejre en kæmpegevinst på otte millioner kroner efter lørdagens Lotto-trækning. 

Den store vinder, som har købt sin kupon i Brugseneeraq Kussangasoq i Sisimiut, kan altså glæde sig til, at der snart triller hele otte skattefrie millioner kroner ind på bankkontoen.

Malene Mølgaard, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, glæder sig over vinderen i en pressemeddelelse fra Danske Spil:

- Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade lotterispillere fra hele Kongeriget, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge.

 

To ekstra milliongevinster

Vanen tro var der også to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge fast trækkes lod om to gevinster á en million kroner på alle spillede rækker. Så to danskere kunne altså også køre til bageren søndag morgen som nyudklækkede millionærer.

Den ene vinder af en million kroner i Millionærchancen har købt sin kupon ved Shell i Kruså i Sønderjylland, og den anden vinder kommer fra Guldborgsund Kommune.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.