Havnefest i alle byer i august

Royal Arctic Line fejrer 20-års fødselsdag med familievenlige havnefester.
Skrevet af Simon Uldum -
26. juli 2013 06:17

Siden 1993 har der stået Royal Arctic Line på de røde skibe, der sørger for at sejle varer til Grønland og mellem de grønlandske byer, og som også har ansvaret for, ateksportvarerne kan transporteres ud i verden.

Fødselsdagen bliver markeret med uhøjtidelige og familievenlige havnefester i alle byer.

- 20 år er ikke nogen høj alder, og det er knap nok en rund fødselsdag, men vi synes der er mange grunde til at fejre det, siger Jens Andersen, administrerende direktør for Royal Arctic Line.

Vi er tæt på 800 medarbejdere, der hver dag arbejder for – og tæt sammen med – hele den grønlandske befolkning. Det vil vi markere ved at invitere til havnefester i alle byer i løbet af august. Jeg tror det bliver en god anledning til at møde hinanden på en uformel og glad måde, hvor vi byder på kage, kaffe/te og saftevand til hele familien.

De første havnefester finder sted i Upernavik og Ilulissat den 9. august, Aasiaat den 10. august og Sisimiut den 16. august. De resterende havne, herunder Nuuk er havnefesten den 17. august.

Datoer og nøjagtige tidspunkter for alle havnefesterne – der finder sted om eftermiddagen – vil blive annonceret i de enkelte byer.