Hans Enoksen: De nye Naalakkersuisut må i gang med arbejdet

Efter de nye Naalakkersuisut blev præsenteret i går eftermiddag klokken fem, kom Partii Naleraq med en kort kommentar. Formanden for partiet, Hans Enoksen siger, at han regner med, at de nye Naalakkersuisut vil blive godkendt af flertallet i Inatsisartut på fredag.
Hans Enoksen Foto © : Camilla Dam/KNR
11. december 2014 06:17

Men han vil ikke på nuværende tidspunkt sige om, Parti Naleraq vil stemme for de nye Naalakkersuisut på fredag.

 

- Jeg regner selvfølgelig med, at flertallet i Inatsisartut på fredag godkender det nye Naalakkersuisut. Men jeg vil ikke på nuværende tidspunkt sige om vi stemmer for eller imod. Siger altså formanden for Parti Naleraq, Hans Enoksen og siger videre, at det er på tide, at den politiske styring af det grønlandske samfund må gå i gang igen, efter det politiske arbejde har været stoppet ufrivilligt.

 

- De nye Naalakkersuisut må tage deres arbejdstøj på og sørge for at hjulene kører igen. Vi skal nok fra Parti Naleraq være med fra starten og det glæder vi os til, siger formanden for oppositionspartiet Parti Naleraq, Hans Enoksen til KNR, efter formanden for det nye Nalakkersuisut, Kim Kielsen i går præsenterede alle nye Naalakkersuisutmedlemmer.