Niels Thomsen har tidligere været formand for Demokraterne. Han blev den helt store stemmesluger ved Inatsisartutvalget i 2018, men i november sidste år stoppede han i politik efter en sygemelding med stress. Foto: Niels Thomsen

Halibut Greenland skal have en ny direktør

Halibut Greenland blev etableret i Ilulissat i 2008. Det var lokale fiskere, som etablerede selskabet – og i dag producerer fabrikken hellefisk og torsk fanget af de lokale fiskere.

Niels Thomsen har opsagt sin stilling som direktør i Halibut Greenland. Han har været direktør siden december 2011.

- Jeg er taknemlig for, at jeg i sin tid fik muligheden for at være direktør for Halibut Greenland, og sender en tak til alle nuværende og tidligere kollegaer, siger Niels Thomsen.

Niels Thomsen har tidligere været formand for Demokraterne. Han blev den helt store stemmesluger ved Inatsisartutvalget i 2018, men i november sidste år stoppede han i politik efter en sygemelding med stress. 

Halibut Greenland blev etableret i Ilulissat i 2008. Det var lokale fiskere, som etablerede selskabet – og i dag producerer fabrikken hellefisk og torsk fanget af de lokale fiskere.

LÆS OGSÅ Niels Thomsen siger farvel til politik

Bestyrelsesformand for Halibut Greenland, Mikael Nathanielsen, er ked af Niels Thomsens opsigelse.

- Vi erfarer med beklagelse, at vores direktør har opsagt sin stilling. Niels Thomsen har i sin tid som direktør arbejdet godt og loyalt for selskabet, siger han.

- Da vores selskab er i direkte konkurrence med landets største og offentligt ejede virksomhed, og at vi nogle gange udfordres hårdt og direkte, skylder vi Niels Thomsen et stort tak for at han har styret virksomhed sikkert. Vi vil savne Niels Thomsens faglighed, og personlige mod og store vilje til at konkurrere.

Arbejdet med at finde en ny direktør er startet. 
 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt