Halibut Greenland skal have en ny direktør

Halibut Greenland blev etableret i Ilulissat i 2008. Det var lokale fiskere, som etablerede selskabet – og i dag producerer fabrikken hellefisk og torsk fanget af de lokale fiskere.
Niels Thomsen har tidligere været formand for Demokraterne. Han blev den helt store stemmesluger ved Inatsisartutvalget i 2018, men i november sidste år stoppede han i politik efter en sygemelding med stress.  Foto © : Niels Thomsen
07. juli 2020 10:31

Niels Thomsen har opsagt sin stilling som direktør i Halibut Greenland. Han har været direktør siden december 2011.

- Jeg er taknemlig for, at jeg i sin tid fik muligheden for at være direktør for Halibut Greenland, og sender en tak til alle nuværende og tidligere kollegaer, siger Niels Thomsen.

Niels Thomsen har tidligere været formand for Demokraterne. Han blev den helt store stemmesluger ved Inatsisartutvalget i 2018, men i november sidste år stoppede han i politik efter en sygemelding med stress. 

Halibut Greenland blev etableret i Ilulissat i 2008. Det var lokale fiskere, som etablerede selskabet – og i dag producerer fabrikken hellefisk og torsk fanget af de lokale fiskere.

LÆS OGSÅ Niels Thomsen siger farvel til politik

Bestyrelsesformand for Halibut Greenland, Mikael Nathanielsen, er ked af Niels Thomsens opsigelse.

- Vi erfarer med beklagelse, at vores direktør har opsagt sin stilling. Niels Thomsen har i sin tid som direktør arbejdet godt og loyalt for selskabet, siger han.

- Da vores selskab er i direkte konkurrence med landets største og offentligt ejede virksomhed, og at vi nogle gange udfordres hårdt og direkte, skylder vi Niels Thomsen et stort tak for at han har styret virksomhed sikkert. Vi vil savne Niels Thomsens faglighed, og personlige mod og store vilje til at konkurrere.

Arbejdet med at finde en ny direktør er startet.