Guld til grønlandsk cykelrytter

Den 20-årige grønlandske cykelrytter Ricky Enø Jørgensen vandt i dag den fornemste sejr i sin karriere.
Skrevet af Karsten Sommer
30. maj 2010 13:17

Ricky Enø Jørgensen blev nemlig Danmarksmester i disciplinen U23 linieløb, som blev kørt ved Randers. Det fortæller Grønlands Idrætsforbunds hjemmeside gif.gl

Cykelrytterne skulle køre 16 omgange på en 11,3 kilometer rute omkring Randers. Altså godt 180 kilometer.

Efter godt 100 kilometers kørsel kom Ricky Enø Jørgensen afsted sammen med 2 andre ryttere, og til sidst i løbet lykkedes det Ricky Enø Jørgensen at vriste sig fri, og han vandt dermed løbet, 2 sekunder foran nummer 2.

Ricky Enø Jørgensen, der er født i Ilulissat, kører for det danske firmahold Glud & Marstrand, og kan altså nu kalde sig ny dansk mester i U23-klassen.