Guld og sølv til Lauritz

Det ottende "Big Apple International ITF Taekwon-Do Championships", startede I går i New York. Lauritz Heilmann, der deltager som den eneste grønlænder, vandt både guld og sølv.
Skrevet af Medea Frederiksen
05. august 2012 14:43

I en pressemeddelelse fra i går, står der blandt andet:

Elite Sport Greenlands eliteatlet, Lauritz Heilmann, havde en fantastisk god dag. Han vandt 1. pladsen i tul  og 2. pladsen i frikamp.

Lauritz stillede op i klassen 6. dan, som er den højeste division i tul konkurrencer, og i middelvægts (64 kg) divisionen.

- Det var en udfordrende dag. Konkurrencerne blev afholdt lidt på en speciel måde end man plejer at gøre i Europa. Alle divisionerne blev sat op i knockout systemer, så man fik mulighed for at møde alle som er på ens division, fortæller Lauritz Heilmann, der havde håbet på flere deltagere fra Østeuropa:

- Jeg havde ellers håbet på at der ville være flere deltagere fra de østlige europæiske lande, så jeg kunne bruge dette mesterskab til at forberede mig til det næste world cup, som skal afholdes i St. Petersburg i december 2012, siger Lauritz Heilmann.

Der var en del deltagere fra USA, Canada, Mexico, Hondoras, Puerto Rico, Grenada, England, Uzbekistan og Indien og der blev kun afholdt konkurrencer i individual tul og frikampe i går. I dag skal der afholdes hold kampe.