Groft overfald i Nuuk

Nuuk Politi efterlyser både vidner og gerningsmanden til et groft overfald ved Oles Varehus ved 22-tiden i aftes. Her blev en 57-årig mand overfaldet af en anden mand.
02. februar 2010 10:08

Den 57-årige måtte efterfølgende indlægges på Dronning Ingrids Hospital. Her gennemgår han i dag en operation på grund af en række indre kvæstelser.

Overfaldet skete i 2 omgange. Den 57-årige mand steg af en bus ved halv ni tiden for at tage hjem til sin bolig på Radiofjeldet.

På hjørnet af Aqqusinersuaq og Samuel Kleinschmidtsvej blev han slået i ansigtet og faldt om, hvorefter gerningsmanden tildelte ham flere spark.

Den overfaldne forsøgte at rejse sig op og fortsætte mod bopælen, men blev herefter overfaldet endnu en gang og tildelt flere slag og spark.

Gerningsmanden bag overfaldet beskrives som grønlandsk af udseende, 30-35 år, ca. 170 centimeter høj og ifølge blå jakke og cowboybukser.

Efter overfaldet søgte den overfaldne tilflugt i cafe Prego, hvorfra der blev rekvireret hjælp.

Politiet i Nuuk vil gerne i kontakt med eventuelle vidner til overfaldet eller personer, der direkte kan identificere gerningsmanden. Eventuelle henvendelser til politiet skal ske på telefon 321448.