Grønland tog den tredje sejr ved VM-kvalifikation

Efter et nederlag mod Cuba onsdag, kom det grønlandske herrelandshold tilbage på sejrskurs, da de i går vandt mod Puerto Rico.
Selvom der blev sparet på flere spillere, så fik det grønlandske hold en forholdsvis sikker sejr mod Puerto Rico. Foto © : TAAK
Skrevet af Thor Bill
11. maj 2024 11:48

De grønlandske håndboldherrer tog i går aftes deres tredje sejr ved VM-kvalifikationen i Mexico.

Kampen var mod Puerto Rico, og efter tre hårde kampe tidligere på ugen valgte landstræner Johannes Groth at give nogle at holdets bærende spillere en pause - hvilket skabte spænding i kampen.

Derfor blev første halvleg også tæt. Det var først, da pausen nærmede sig, at de grønlandske spillere formåede at komme foran med mere end et enkelt mål.

Grønland kunne derfor gå til pause med en føring på 15-11.

Derfra kunne sejren køres nogenlunde sikkert i hus. Kampen endte 29-22 til Grønland.

Håndboldherrenes næste kamp er mod USA i aften.

Her kræver det en sejr, mens Mexico samtidig skal tabe til Cuba, hvis Grønland skal sikre sig en finaleplads.

Du kan følge kampen på KNR2 kl. 20:55.