Greenland Adventure Race aflyst

Der bliver ingen Greenland Adventure Race i år. Arrangementet er aflyst på grund af for få tilmeldinger.

Det er første gang nogensinde, at arrangørerne har måttet aflyse løbet, der har været en årlig begivenheden siden 2000. Konkurrencen plejer at foregå i hold af to personer, hvor deltagerne løber på gletsjere, krydser fossende elve, rappeller ned ad stejle fjeldsider, cykler i uvejsomt terræn og ror kajak mellem isfjelde.

Arrangørerne havde håbet på et deltagerantal på mindst 10 hold ved det 5 dage lange løb.

- I år var der tilmeldt et par stykker til løbet, og der var udsigt til, at deltagerholdene kunne nå op på 5 hold, men det var stadig for lidt til, at løbet kunne gennemføres, siger Poul Jørgensen, som er bestyrelsesformand i Greenland Adventure Race.

- Som noget nyt har vi også gjort en markedsføringsindsats blandt de danske sportsklubber, men uden resultat, siger Poul Jørgensen.

Han mener, at den manglende deltagelse hænger sammen med de høje rejseomkostninger, såvel som fra udlandet som fra resten af landet.

- Derudover har der også været langt mellem de lokale sponsorer. Det er blevet sværere for lokale hold at finde sponsorer, siger Poul Jørgensen.

Arrangørerne har i stedet valgt at afholde Leif den Lykkeliges Maraton ved Qassiarsuk i Sydgrønland. Løbet skulle have været en del af den 5 dage lange Greenland Adventure Race, men afvikles i år som en selvstændig begivenhed.

- Men vi satser på at afvikle Greenland Adventure Race til næste år, siger Poul Jørgensen.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt