Great Greenland forsvarer skindpriser

Great Greenland sender bolden videre til forhandlerne efter, at der er blevet rejst kritik af deres sælskinds kvalitet, og samtidig forsvarer koncernen de høje sælskindspriser, som kunder i Grønland betaler.
Skrevet af Oline I. Olsen
18. februar 2011 14:17

- Skindene skal opbevares korrekt, tørt, koldt og mørkt, og så kan de holde sig i mange år, siger Great Greenlands direktør Henrik Estrup som svar på gårsdagens kritik fra forbrugerne. Han forklarer, at selskabet ikke har kontrol med hvordan forhandlerne opbevarer deres skind, og fastholder samtidig at Great Greenland garver skind i god kvalitet.

- Vi hører selvfølgelig på den kritik, der kommer. Det er jo klart, vi må forholde os til det, hvis vi har nogle butikker, der ikke opfylder de retningslinjer, der er for, hvordan skindene skal opbevares. Så må vi selvfølgelig gøre noget ved det, enten ved at råde dem til, hvordan de skal opbevares eller også må vi i sidste ende lade være med at sælge til de butikker, siger Great Greenlands direktør Henrik Estrup. Han opfordrer samtidig utilfredse kunder til at klage direkte til butikkerne eller til Great Greenland.

I gårsdagens radioavis kritiserede forbrugerne Great Greenland for at have sælskind af dårlig kvalitet og til for høje priser. Forbrugerne var forundrede over, at 700 sælskind blev solgt for kun 275 kroner i gennemsnit under den sidste auktion, mens de omvendt måtte betale en meget højere pris i butikkerne.