Grønlandsk musical til Arctic Winter Games

6 unge grønlandske piger skal underholde under Arctic Winter Games 2014 i Alaska med en musical.
Skrevet af Apollo Jeremiassen
23. december 2013 12:03

Den ansvarlige for den grønlandske kultur indslag, under Arctic Winter Games i Fairbanks i Alaska, Pipaluk Kreutzmann Jørgensen har udvalg de seks unge piger ud af 52 ansøgere fra hele Grønland.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med de unge, for det bliver også en udfordring for mig, siger Pipaluk Kreutzmann Jørgensen og fortsætter.

- Jeg synes, at det er en fantastisk opgave og jeg mener, at Grønland trænger til en musical. Det bliver fantastisk at se de unge håbefulde talenter på scenen, siger en glad Pipaluk Kreutzmann Jørgensen.

Den grønlandske kultur indslag under Arctic Winter Games i Fairbanks i Alaska til næste år, står NAPA for og det er femte gang, at NAPA står for den grønlandske underholdning i forbindelse med sportsarrangementet.

De seks unge piger, som skal underholde med musical er følgende: Mia Biilmann Larsen, Maliina La Cour Vahl, Linda Kristiansen og Maaliannguaq Hermansen alle fra Nuuk, Ululinannguaq Reimer Olsen fra Nuuk, som nu er bosat i Odense og Sandra Jerimiassen fra Ilulissat.

Sammen med de øvrige AWG deltagere, tager kulturaktørerne til Fairbanks, Alaska fra den 15. -22. marts 2014.