Grønlandsk deltagelse ved U-23 VM i langrend

Torsdag den 30. januar gik Karl-Peter Kristensen sin første start ved U-23 VM i langrend. Distancen der blev afviklet torsdag var 15 km klassisk, og der var 82 deltagere i konkurrencen, der blev afviklet i Val di Fiemme.
Skrevet af Peter Troelsen
31. januar 2014 12:04

 

 

Deltagerne var udsat for meget vanskelige forhold med snevejr og temperaturer i omegnen af frysepunktet. Desuden var det en meget hård rute, som arrangørerne havde fundet frem med mange stejle bakker undervejs.

Der var dog lavet et ualmindeligt flot stykke arbejde med løjperne, der, trods snevejret, var næsten fri for nysne, som dæmper farten og gør smøringsarbejdet meget vanskeligt.

Med et startnummer 4 havde Karl-Peter heldet med sig med henblik på vejret, og han endte som nummer 76 ud af de 82 startende.  Det indbragte Karl-Peter Kristensen 171 FIS-point.

Umiddelbart efter mål synes Karl-Peter, at de 2 første runder gik fint, men at han tabte lidt for meget tid på den sidste runde. Samlet set var han lidt skuffet over sin egen præstation, men kunne også tage positive ting at arbejde videre på.

Næste konkurrence i U-23 VM lørdag, hvor han skal løbe 30 km med skibytte. Først 15 km klassisk og efter skibytte 15 km. Løbet bliver sendt direkte i morgen kl. 07.30 på Eurosport.