29-årige Frank Madsen har indtil videre bokset fire professionelle kampe og vundet alle fire.Foto: Kristin Wall

Grønlandsk bokser har store ambitioner for fremtiden

Den professionelle grønlandske bokser Frank Madsen har store ambitioner om at opnå et mesterskab i fremtiden, og lige nu er han i Sydafrika for at træne.

Den 29-årige grønlænder, som til dagligt bor i Aarhus, er lige nu i Cape Town i Sydafrika på femte måned for at styrke sin træning.

- Boksning interesseret mig, fordi der er meget konkurrence i det, og det er en anerkendt sport i hele verden. Det er noget, man kan blive dygtig til og konkurrere med andre mennesker. Det kan jeg godt lide, siger Frank Madsen, der selv betaler sit ophold i Cape Town.

Ifølge kilder i den grønlandske bokseverden er han den eneste professionelle bokser fra Grønland lige nu. Der har dog tidligere været grønlandske professionelle boksere.

Boksekarrieren har bragt Frank Madsen vidt omkring - også til Mellemøsten.

- Jeg har bokset i Iran, for noget der hedder World Games, hvor jeg også stiller op for Grønland, som den eneste i disciplinen kickboksning, hvor jeg også vandt en kamp i Iran, siger Frank Madsen.

Hvis han kan finde sponsorer i Grønland, vil han gerne stille op for Grønland til mesterskaber.

- Mit mål er at vinde flere kampe og komme højere op, så jeg kan kvalificere mig til mesterskaber. Men det kræver jo, at man har nogle kampe, og at man udviklikler sig i sin træning, siger Frank Madsen.

Det er fem måneder siden, at Frank Madsen tog til Sydafrika, og han planlægger at vende tilbage til Danmark om en måned.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt