Grønlands Stærkeste Mand fik en flot tredjeplads i Danmark

Vinderen af konkurrencen Grønlands Stærkeste Mand, Kim Ujarak Lorentzen, opnåede et flot resultat uden for Grønland i weekenden.

Lørdag deltog Kim Ujarak Lorentzen nemlig i Danmarks Stærkeste Mand, og det blev til en flot tredjeplads for atleten.

Og den grønlandske stærkmand er tilfreds med resultatet:

- Jeg er rigtig godt tilfreds med min placering, også selvom jeg kun var to point fra 2. pladsen. Så, det var meget tæt på, når man tænker på, at jeg fik 32,5 point, hvor manden med 2. pladsen fik 34,5 point. Jeg synes overordnet, at det er gået rigtig godt.

Og hvad kan du så bruge det her resultat til?

- Vi kommer til at planlægge det hen ad vejen sammen med Allan Juhl, som er ejeren af Fitness.gl. Vi har derfor ikke rigtig snakket om det, fordi vi har haft det her mål i Danmarks Stærkeste Mand. Først bagefter skal vi snakke om fremtiden - vi kommer til at køre videre.

LÆS OGSÅ BILLEDER: Kulturnat 2017

Hvis du skal forbedre dig, hvis du skal have én plads højere, eller to højere op, på sejrsskamlen og måske vinde konkurrencen, hvad skal du så forbedre, tror du?

- Det er bare med at træne i længere tid, og have rigtig god tid til træning. Og så skal jeg planlægge endnu bedre, hvordan jeg skal spise, og hvordan jeg skal træne. Det kører hele tiden fremad med min træning, så jeg tror, at det kommer til at gå godt i fremtiden.

Det var danske Mikkel Leicht, der vandt konkurrencen.

KNR tv har fulgt Kim Ujarak Lorentzen i hans forberedelser op til stævnet, og den udsendelse kan du se i aften kl 19.30 på KNR.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt