Grønland tabte knebent mod Chile

De grønlandske håndbold damer tabte knebent deres første kamp under de panamerikanske mesterskaber for U20 i går i Argentina. Modstanderen var Chile, som vandt kampen 24 - 22 efter grønlandsk føring på 13-11 ved halvleg.
Skrevet af Najaaraq Egede
07. april 2010 06:21

- Spillerne var opsatte og parate til at spille Grønlands chance for en god åbning på turneringen, men efter en lidt famlende start, kom Grønland hurtigt bagud med 2 mål.

- Holdet fik dog snart bedre fat med et stærkt forsvars spil. Det resulterede i en del kontra muligheder, hvor Grønland kunne have lukket kampen, men fik desværre ikke succes af 6 åbne kontra chancer. Det betød, at Grønland kun gik til pause med en føring på 13-11, fortæller Carl Johan Colberg som er pressechef hos Grønlands håndbold forbund.

I starten af anden halvleg fik Grønland skabt sig et 4 måls forspring, som holdt frem til 10 minutter før tid. Her nåede Chile op på uafgjort 20-20.

- I slutfasen havde Grønland desværre ikke heldet med sig, og kampen blev tabt 24-22. Resultatet betyder, at der nu er lagt yderligere pres på pigerne i de resterende kampe, slutter Carl Johan Colberg.

I dag møder pigerne Brasilien i de Panamerikanske U20 håndboldmesterskaber.