Grønland mødte brasiliansk mur

Grønland løb ind i sit første nederlag ved de Panamerikanske Mesterskaber i Nuuk, da holdet onsdag tabte 26 - 36 til Brasilien.
Skrevet af Thomas Munk Veirum
20. juni 2018 22:04
Versionist Connie Fontain

På trods af solid opbakning fra et talstærkt hjemmepublikum i Inussivik hallen i Nuuk, var det grønlandske herrelandshold oppe mod overmagten, da holdet onsdag aften mødte Brasilien.

Grønland spillede lige op med brasilianerne i kampens første kvarter, men så trak det sydamerikanske hold fra hjemmeholdet, efter flere ærgerlige tekniske fejl.

Efter cirka tyve minutters spil tog landstræner Ingi Olsen en timeout, men landstrænerens opsang havde desværre ikke den ønskede effekt.

Kæmpede forgæves efter pausen

Brasilien gik til pausen med komfortabel føring på ti mål ved stillingen 11 - 21.

Efter pausen kæmpede det grønlandske hold ihærdigt for at reducere, men det lykkedes ikke for alvor hjemmeholdet at true den brasilianske sejr.

Kampen endte 26 - 36 i brasiliansk favør.

Næste kamp for Grønland bliver mod Canada. Kampen spilles i morgen på nationaldagen, og den kan følges på KNR TV fra klokken 20.